• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • HOME
  • PL
  • EN
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
LOGO
  • CZASOPISMO
    • O CZASOPIŚMIE
    • CELE I MISJA
    • RADA PROGRAMOWA I NAUKOWA
    • STANDARDY ETYCZNE
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
  • AKTUALNY NUMER
  • ARCHIWUM
  • PANEL AUTORA
    • SZCZEGÓŁY TECHNICZNE PRZYGOTOWANIA ARTYKUŁU
  • PANEL RECENZENTA
    • PROCEDURA WERYFIKACJI NADESŁANEGO MATERIAŁU
  • KONTAKT
  1. Strona domowa
  2. Zaloguj się lub zarejestruj

Zaloguj się lub zarejestruj

  • Zaloguj się na swoje konto w Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych



  • Zapomniałeś(aś) hasła?
  • Zaloguj się lub zarejestruj za pomocą:
  • custom Logowanie w domenie SGGW
  • legacyRegister Zarejestruj konto (bez Oauth)

Utwórz zgłoszenie

Utwórz zgłoszenie

Ostatnio czytane 60 dni

  • EFFECT OF PACKAGING METHOD, STORAGE TIME AND CONDITIONS ON THE CHICKEN THIGHS QUALITY
    103
  • FATTY ACID PROFILE OF RAW MATERIALS AND CHOCOLATE MILK MASS DEPENDING ON TEMPERATURE AND TIME OF MIXING
    18
  • DEPENDENCE BETWEEN THE ANTIMICROBIAL ACTIVITY AND THE MOLECULAR STRUCTURE OF PHENOLIC ACIDS AND THEIR SALTS WITH ALKALI METALS AS BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES PRESENT IN THE NATURAL PRODUCTS
    10
  • EFFECT OF AVOCADO OIL ON THE INDUCTION OF YEAST HYDROLASES
    2
  • WEATHER FACTORS AND BASIC NUTRIENT REQUIREMENTS FOR THE CULTIVATION OF INDUSTRIAL HEMP ( Cannabis sativa L.)
    2

Informacje

  • dla czytelników
  • dla autorów
  • dla bibliotekarzy
Słowa kluczowe

Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
ISSN 0084-5477

Wydział Nauk o Żywności SGGW w Warszawie
ul. Nowoursynowska 159c
02-776 Warszawa

Więcej informacji o systemie publikacji, Platformie i Obiegu OJS/PKP.
Logo UE