Main Navigation
Main Content
Sidebar
PL
EN
Zarejestruj
Zaloguj
Toggle navigation
CZASOPISMO
O CZASOPIŚMIE
CELE I MISJA
RADA PROGRAMOWA I NAUKOWA
STANDARDY ETYCZNE
POLITYKA PRYWATNOŚCI
AKTUALNY NUMER
ARCHIWUM
PANEL AUTORA
SZCZEGÓŁY TECHNICZNE PRZYGOTOWANIA ARTYKUŁU
PANEL RECENZENTA
PROCEDURA WERYFIKACJI NADESŁANEGO MATERIAŁU
KONTAKT
Szukaj
Strona domowa
Archiwum
Nr 601
Nr 601
Opublikowane:
2021-08-25
Artykuły
EFFECT OF PACKAGING METHOD, STORAGE TIME AND CONDITIONS ON THE CHICKEN THIGHS QUALITY
Marta Chmiel, Mirosław Słowiński
3-11
PDF (English)
EFFECT OF AVOCADO OIL ON THE INDUCTION OF YEAST HYDROLASES
Jolanta Małajowicz, Aleksandra Rochalska, Wawrzyniec Wacławek
13–23
PDF (English)
DEPENDENCE BETWEEN THE ANTIMICROBIAL ACTIVITY AND THE MOLECULAR STRUCTURE OF PHENOLIC ACIDS AND THEIR SALTS WITH ALKALI METALS AS BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES PRESENT IN THE NATURAL PRODUCTS
Jolanta Piekut, Małgorzata Kowczyk-Sadowy, Małgorzata Krasowska
25–36
PDF (English)
WEATHER FACTORS AND BASIC NUTRIENT REQUIREMENTS FOR THE CULTIVATION OF INDUSTRIAL HEMP ( Cannabis sativa L.)
Małgorzata Strzelczyk, Magdalena Chudy
37–48
PDF (English)
FATTY ACID PROFILE OF RAW MATERIALS AND CHOCOLATE MILK MASS DEPENDING ON TEMPERATURE AND TIME OF MIXING
Bogumiła Urbańska, Hanna Kowalska, Dorota Derewiaka, Jolanta Kowalska
49–59
PDF (English)