• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • HOME
  • PL
  • EN
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
LOGO
  • CZASOPISMO
    • O CZASOPIŚMIE
    • CELE I MISJA
    • RADA PROGRAMOWA I NAUKOWA
    • STANDARDY ETYCZNE
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
  • AKTUALNY NUMER
  • ARCHIWUM
  • PANEL AUTORA
    • SZCZEGÓŁY TECHNICZNE PRZYGOTOWANIA ARTYKUŁU
  • PANEL RECENZENTA
    • PROCEDURA WERYFIKACJI NADESŁANEGO MATERIAŁU
  • KONTAKT
  1. Strona domowa
  2. Archiwum
  3. Nr 601

Nr 601

Opublikowane: 2021-08-25

Artykuły

EFFECT OF PACKAGING METHOD, STORAGE TIME AND CONDITIONS ON THE CHICKEN THIGHS QUALITY

Marta Chmiel, Mirosław Słowiński

3-11

PDF (English)

EFFECT OF AVOCADO OIL ON THE INDUCTION OF YEAST HYDROLASES

Jolanta Małajowicz, Aleksandra Rochalska, Wawrzyniec Wacławek

13–23

PDF (English)

DEPENDENCE BETWEEN THE ANTIMICROBIAL ACTIVITY AND THE MOLECULAR STRUCTURE OF PHENOLIC ACIDS AND THEIR SALTS WITH ALKALI METALS AS BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES PRESENT IN THE NATURAL PRODUCTS

Jolanta Piekut, Małgorzata Kowczyk-Sadowy, Małgorzata Krasowska

25–36

PDF (English)

WEATHER FACTORS AND BASIC NUTRIENT REQUIREMENTS FOR THE CULTIVATION OF INDUSTRIAL HEMP ( Cannabis sativa L.)

Małgorzata Strzelczyk, Magdalena Chudy

37–48

PDF (English)

FATTY ACID PROFILE OF RAW MATERIALS AND CHOCOLATE MILK MASS DEPENDING ON TEMPERATURE AND TIME OF MIXING

Bogumiła Urbańska, Hanna Kowalska, Dorota Derewiaka, Jolanta Kowalska

49–59

PDF (English)

Utwórz zgłoszenie

Utwórz zgłoszenie

Ostatnio czytane 60 dni

  • EFFECT OF PACKAGING METHOD, STORAGE TIME AND CONDITIONS ON THE CHICKEN THIGHS QUALITY
    101
  • FATTY ACID PROFILE OF RAW MATERIALS AND CHOCOLATE MILK MASS DEPENDING ON TEMPERATURE AND TIME OF MIXING
    18
  • DEPENDENCE BETWEEN THE ANTIMICROBIAL ACTIVITY AND THE MOLECULAR STRUCTURE OF PHENOLIC ACIDS AND THEIR SALTS WITH ALKALI METALS AS BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES PRESENT IN THE NATURAL PRODUCTS
    9
  • EFFECT OF AVOCADO OIL ON THE INDUCTION OF YEAST HYDROLASES
    2
  • WEATHER FACTORS AND BASIC NUTRIENT REQUIREMENTS FOR THE CULTIVATION OF INDUSTRIAL HEMP ( Cannabis sativa L.)
    2

Informacje

  • dla czytelników
  • dla autorów
  • dla bibliotekarzy
Słowa kluczowe

Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
ISSN 0084-5477

Wydział Nauk o Żywności SGGW w Warszawie
ul. Nowoursynowska 159c
02-776 Warszawa

Więcej informacji o systemie publikacji, Platformie i Obiegu OJS/PKP.
Logo UE